Slotsophold på Vrå Slotshotel

Min kone og jeg har valgt at tage et par dages ferie i det nordjyske.
Vi har derfor i dag tjekket ind på Vrå Slotshotel nord for Aalborg.

Inkluderet i dette slotsophold, er en 3 retters menu.
Og til denne menu kan man jo så “få lov” til at bestille en vin-menu hvis man har lyst til den slags.
Faktisk kan man bestille en vin-menu til 300 kr og en til 400 kr og en til 500 kr.
Der er i alle 3 tilfælde tale om vin ad libitum, og jeg må sige, at de var absolut ikke nærrige med vinen 🙂
Jeg valgte jo så 500 kr udgaven 🙂

Vraares

Menuen var som følger:

Laksetatar – Anrettet på sprød salat – Serveret med blomkåls puré – samt syltede løg og urter.
Rigtig dejlig forret. Især den hjemme-lime-marinerede agurk var en god oplevelse.
Vinen var:   Poully Fumé – 2012 – Carl Raimbault.
En utrolig fantastik kraftig og nuanceret duft. Desværre levede smagen ikke helt op til duften.

Duet af lamme culotte & unghanebryst – Serveret med frisk garniture med top – nye danske kartofler & vin rouge fumee Glace.
Det var en dejlig stor og velsmagende portion !   Jeg er normalt ikke så meget til lam, men det smagte faktisk fint 🙂
Vinen var:   Chateu le Monastér – 2010 – Cótes de Bourg.
En dejlig fyldig vin der matchede maden fint.

Oste tallerken.
Vinen var:   Recioto della Valpolicella – 2012 – Casotto del Merlo
Endnu engang blev jeg forelsket i selve Amaronens moder !   En rigtig dejlig dessertvin der passede perfekt til osten.

Indtil videre tegner alt til at det bliver et dejligt ophold i det nord-jyske 🙂

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *