Holmegaard

Holmegaard Perfection

Design af Tom Nybroe

tom-nybroe_holm

Tom Nybroe har mange titler i sin portefølje og fællesnævneren i dem alle er den perfektionisme, der præger hans arbejde.
Og netop af perfektionismen udsprang den prisvindende vinglasserie Perfection, som han skabte for Holmegaard i 2006.
Dermed tilføjede Tom Nybroe en ny titel til CV’ et og udvidede 30 års arbejde med grafisk design til også at omfatte produktdesign i 3D.

Vinens verden har altid fascineret Tom Nybroe, der i mange år har arbejdet med vin både som foredragsholder, arrangør af vinsmagninger og som partner i vinimportfirmaet, World of Wine.
Med udgangspunkt i grundig research hos professionelle vintjenere og vinproducenter fra hele verden og sit eget ønske om at tilføre markedet en glasserie, der tager højde for vinens behandling, tog de første streger til Perfection-serien form.

Serien er en række glas fra Holmegaard, der er behagelige at drikke af og skabt med et smukt, visuelt udtryk.
Udformningen er skabt til korrekt og nænsom behandling af vin, så den kan udvikle sit potentiale optimalt og dermed give den bedste vinoplevelse.
Skænkelinjen, der går igennem hele serien hjælper til at skænke den rigtige mængde vin korrekt op til glassets bredeste punkt – dér, hvor vinen har de bedste betingelser for at udfolde sig.

Adresse

Rosendahl Design Collection A/S
Slotsmarken 1
DK2970 Hørsholm
Danmark
http://www.holmegaard.dk/designere/tom-nybroe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *