Middag på Restaurant Geist

Bo Beck har brugt over 70 sider i sin kogebog, til at beskrive hvordan man laver denne ret, kun bestående af avocado og nøddeolie og kaviar.
Jeg var sidste lørdag på Restaurant Geist med mine gode venner Søren og Lars, og fik denne ret serveret.
En dejlig delikat smag, men udseende var dog mere imponerende end smagen 😉
Menuen bestod i øvrigt af:

TATAR AF JOMFRUHUMMER MED YUZU OG HIBISCUS
Dertil:
2014 CHENIN B. CLOS DE LA MESLERIE, VOUVRAY

PIGHVAR MED FENNIKEL RAVIOLI PÅ GRUYERE
Dertil:
2017 RUSTENBERG STELLENBOSCH CHARDONNAY

TRÆKULSGRILLET OKSEMØRBRAD MED RØDBEDER
Dertil:
2015 CHATEAUNEUF-DU-PAPE, VIGNOBLE FABRE MONT REDON, RHONE

CHOKOLADEMOUSSE MED KASTANJE
Dertil:
2007 LA CAVE DE L’ABBÉ ROUS LANGUEDOC-ROUSSILLON

SALTET WASABI FLØDEKARAMEL
Dertil:
NV CHARDONNAY VALENTIN MOREL “MACVIN DU JURA”

Det var alt sammen godt, men især pigvaren og wasabi-desserten var helt mageløse 🙂
Alt i alt en fantastisk oplevelse som jeg sent vil glemme og varmt kan anbefale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *