Forberedelse til DM i blindsmagning – Spanien

Lørdag 4. april var Vinparkens DM-hold igen samlet til et par hyggelige øvetimer-
Denne gang var emnet vine fra Spanien.
Rammerne var igen et langbord i kantinen, så vi kunne sidde med passende Covid19 afstand.

Aftens menu bestod af:
Forret:   Røget laks med æble-sennep-dressing.
Hovedret:   Tapas: (Spanske saltmandler – Gazpacho – Salat af grillede pepperfrugter – Djævleæg – Tortilla espanola – Pickles espaniol – Aioli – Syltede svampe – Chorizio – Lomo – Sortfodsskinke).
Ost:  Manchego (får) – Castellano (får) – Iberico (ko, får og ged) – El Pastor (ged) – Valdeon (ko og ged).
Dessert:   Spansk mandelkage – Mandel is-tærte – Karamel is.

Det lykkedes os denne gang at få 74 point (Her er 11 * 2 = 22 point for rigtigt land ikke regnet med).
Det kunne og burde helt klart have været bedre.
Vi har indtil videre ikke fået en officiel besked om at DM i vinsmagning er aflyst/udsat,
Men da det er meningen af det allerede skal afholdes 26. april, er der jo nok stor chance for at det vil ske.
Hvis vi skal se på det positive, må det være, at vi kan bruge alt den tid vi kan få til forberedelse 😉